Que una tomàtiga tingui gust i olor de tomàtiga. Així de senzill, així d’important.

La tomàtiga és un dels pilars bàsics de l’alimentació mediterrània i, per aquest motiu, un dels nostres productes més cuidats i estimats. Duim anys sentint comentaris sobre el poc gust que tenen les tomàtigues de supermercat i volem fer la diferència.

QUINES TOMÀTIGUES CULTIVEM?

 SA DE PA AMB OLI

 

Un clàssic típic de Mallorca, les tomàtigues de ramellet, molt sucoses per fregar damunt el pa i fer un bon pa amb oli.

 SA CHERRY

Són una explosió de gust a la boca, gràcies a la seva textura cruixent, molt sucoses, amb tocs àcids i molt aromàtiques.

 SA ROSA

De color rosat intens, pell molt prima i polpa suau i compacte, tenen un gust que s’eleva al paladar quan les mengem.

 SA NEGRA

Són d’interior contundent i sucós, amb pell cruixent, que es nota a la boca i un gust equilibrat, amb un punt àcid.  

SA D’ENSALADA

Una de les varietats més resistents i també més utilitzades. De textura cruixent, té punts de verdor.

 SA COR DE BOU

Destaquen per la seva forma irregular, amb un interior carnós, molta polpa, poques llavors i gust principalment dolç.

tipologies

KILOS

TOMATIGUERES

Suculència

Volem que les nostres tomàtigues siguin plenes de suc, de les que omplen la boca i es converteixen en un ingredient que mai pot faltar a les cuines de qualsevol casa mallorquina. 

Dolçor

És important que una tomàtiga tingui gust de tomàtiga, per això ha de tenir un toc dolç que asseguri al client que s’ha recol·lectat en el seu moment just. 

Varietat

Cultivem tomàtigues roses, cor de bou, de ramellet, negres, d’amanida, cherries… de tot tipus per tots els paladars i plats possibles on es vulguin fer servir en cada moment.

CONNECTATS AMB EL CLIENT FINAL

No podríem definir els nostres cultius d’un any per l’altre si no sabéssim què opinen els clients finals del nostre producte i quines varietats han tingut més èxit al mercat. Des de fa un temps començàrem a fer uns esdeveniments, anomenats TASTS, a través de la nostra empresa germana, Terragust

En aquests esdeveniments a petita escala rebem visitants als cultius que poden provar les diferents tipologies de tomàtigues i puntuar la seva textura i gust. Gràcies a aquest format hem aconseguit connectar amb els clients i també donar a conèixer el producte local.

CONEIX LES ALTRES MARQUES DE TERRACOR