ON ES PODEN COMPRAR ELS NOSTRES PRODUCTES?

A Terracor produïm una gran varietat de fruites i verdures locals, fins i tot algunes varietats tradicionals com les tomàtigues de ramellet i d’altres especials com les flors comestibles. Com la nostra filosofia indica, el que defensam és la proximitat entre el productor i el comprador, per això estam treballant per potenciar els nostres punts de venda directa. 

Actualment, contam amb dos punts de venda directa, tots dos a Manacor. Són a la finca Sa Teulera i la finca S’Hort de Sa Vall. Ambdós estan ubicats directament als camps de cultiu certificats com a punts verds de la Conselleria. 

La botiga de Terragust es troba a la finca de Sa Teulera i, a més de ser un punt de venda, també permet la recol·lecció de maduixes i  tomàtigues directament de l’hivernacle, així com la seva degustació.

A la Carretera que enllaça Petra i Manacor amb Son Serra, trobam la finca de S’Hort de sa Vall, on també es poden comprar les fruites i verdures de Terracor acabades d’agafar. 

TAMBÉ POTS DINAR A LES NOSTRES FINQUES

Un passeig pels camps de cultiu amb un agricultor expert que t’expliqui els processos de sembrar, recol·lectar i cuidar les fruites, verdures i hortalisses. Això és el que fem a les activitats de Terragust i S’hort de Sa Vall, basades en l’agricultura KM0

Després d’aquest passeig bucòlic, podràs gaudir d’un menú degustació elaborat amb productes locals i de temporada

LES MARQUES DE TERRACOR