PREPARAT PER A LA DISTRIBUCIÓ DIRECTE, SENSE INTERMEDIARIS?

Terracor és una empresa mallorquina amb seu principal de Manacor, dedicada al cultiu de fruites, verdures, hortalisses i herbes aromàtiques. Formada per cinc socis, treballem més de 305 hectàrees a la zona de Manacor, Petra, Felanitx i Porreres. 

Tenim un compromís molt ferm per respectar la nostra terra, el nostre cor, per això utilitzem el sistema de producció integrada. Aquesta tècnica productiva està entre l’ecològica i la tradicional i només permet que els cultius es tractin amb substàncies que no violentin el sòl. 

El teu agricultor de confiança a la porta del teu negoci

Què t’oferim?

1. Producte local

Cultivem més de 300 Ha de fruites, verdures i hortalisses a la zona de Llevant.

2. Sostenibilitat

Estem compromesos amb la nostra terra, per això apliquem tecnologia capdavantera als nostres cultius i treballem en harmonia amb el medi ambient, aplicant les tècniques de producció integrada. A més, fem servir un sistema d’envasos retornables i treballarem per ser cada dia més eficients.

3. Qualitat

Volem que quan provis els nostres productes sigui tota una experiència sensorial, basada en el seu sabor i aroma. Sempre diem que «Una tomàtiga ha de saber i fer olor de tomàtiga».

4. Altres productes

Volem omplir el teu rebost i no sempre és possible amb producte local. Serà sempre la nostra prioritat però quan no hi hagi o necessitis altres fruites i hortalisses… Seleccionarem els millors productes del mercat per a tu!

5. Digitalització

Fes les teves comandes a través de la nostra web, tingues sempre els preus actualitzats, rep els albarans per email, treu les teves estadístiques i descarrega un certificat de percentatge de compra de producte local del teu negoci.

 

 

Contacta’ns

9 + 13 =