FRUITCOR

La nostra marca Fruitcor té una finalitat molt clara: demostrar als clients que la fruita mallorquina, local, és bona i de qualitat. 

Quins arbres fruiters cultivem?melicotoners, pruneres, albercoquers, nectariners, paraguaians i figueres. Fruites d’estiu, de les que més ens agraden aquí, de les que formen una part fonamental de les nostres dietes estiuenques. 

MENJA’T EL COR DE MALLORCA

FRUITES

KILOS

ARBRES

Maduració al sol

Les nostres fruites creixen a la llum solar i estan a l’arbre fins que maduren, de forma que desprenen tots els seus sucres naturals. En resum, no les agafem verdes. 

Gust autèntic

Gràcies a aquesta maduració al sol, les fruites són dolces, suculentes i gustoses, a diferència dels productes importats de fora, que es recullen verds i moltes vegades resulten insípids. 

Producte local 

Els albercocs, nectarines o melicotons de Terracor no passen setmanes a cambres frigorífiques ni viatgen durant dies per arribar al seu destí. Van del camp a les tendes pràcticament el mateix dia.

COM ELS CUIDEM?

HIVERN

Els mesos d’hivern són realment importants pel creixement d’un arbre fruiter. Aquest cultiu necessita entre 550 i 600 hores en què les temperatures oscil·lin entre els 0 i els 7ºC per desenvolupar-se de forma correcta. A més, en aquest període es poden els arbres i la seva fusta es tritura i utilitza com a aliment per ells mateixos.

PRIMAVERA

Coincidint amb el final del mes de febrer, aproximadament, els arbres comencen a despertar i les seves flors broten. És un moment preciós, ja que els camps de melicotoners, albercoquers, nectariners i pruneres estan plens de flors blanques i rosades.

Durant els mesos de març a maig, és quan les abelles fan feina al camp per pol·linitzar els arbres, que alguns són auto-fèrtils i altres no, i fecunden els que seran els fruits que recollirem a l’estiu.

ESTIU

L’època més esperada, ja que és quan podem, finalment, recollir les fruites dels arbres. Quasi tota la fruita que cultivem a Terracor és d’estiu, i els seus mesos clau són des de juny fins a setembre. 

Abans de recollir la fruita, fem una “poda en verd” perquè la llum del sol entri bé entre les fulles i faci que cada peça maduri com li correspon. A més, com no plou massa, reguem els camps amb un sistema de goteig per no malgastar aigua. 

TARDOR

Fulles groguenques que van caient poc a poc de l’arbre i el fred que comença a fer-se evident. Així és la tardor, quan els arbres van deixant caure les fulles per transportar la força i les energies al seu tronc, que es prepara per a un hivern fred i per descansar bé.

ADOPTA UN D’AQUESTS ARBRES

Converteix-te en el padrí o padrina jove d’un dels nostres arbres fruiters i ajuda’ns a defensar el consum responsable i sostenible de productes locals. A través d’aquesta iniciativa podràs escollir quin arbre vols apadrinar, posar-li un nom i venir a visitar-lo o recollir els seus fruits. 

CONEIX LES ALTRES MARQUES DE TERRACOR