A Terracor tenim una cosa molt clara: el paisatge de Mallorca és sagrat i no podem violentar-lo. Sempre estem treballant amb noves mesures per reduir la contaminació i el nostre impacte ambiental en general. En aquesta línia, vàrem rebre fa dos anys el certificat GLOBALGAP, que reconeix la seguretat alimentaria dels nostres productes, així com les bones pràctiques en matèria de sostenibilitat.

Com hem explicat amb anterioritat, el compromís de Terracor amb la sostenibilitat és ferm . Per això hem reduït brutalment l’ús de productes fitosanitaris — de fet, només utilitzem els que permet el sistema de producció integrada i són respectuosos amb el medi ambient–; la quantitat de plàstic que s’utilitzava per fer els encoixinats, que ara són de materials biodegradables; i els residus plàstics en general, tant al camp com pels productes.

El fet de comptar amb la certificació GLOBALGAP, per nosaltres significa el compliment totalment voluntari d’una sèrie de normes. Aquestes asseguren que la nostra forma de cultivar fruites i verdures és correcta i respectuosa amb l’entorn. A més, aquesta insígnia té validesa en el mercat internacional.

Reconeixement global i garantia de seguretat aimentaria

Alguns dels avantatges de comptar amb ella és que aporta un valor afegit a les fruites i verdures del productor. També millora els processos de gestió del cultiu i reforça el reconeixement en l’àmbit global i de traçabilitat dels aliments

És a dir, que quan compreu fruites i verdures de Terracor, a més de tenir la confiança que són productes que compleixen amb totes les normes sanitàries marcades per la UE, estan cultivades respectant el medi ambient i potenciant l’economia local, ja sabeu que compten amb el GLOBALGAP.