Manacor, 16 de juliol de 2021. Terracor es converteix en una de les deu empreses premiades per BBVA i el Celler de Can Roca a la segona edició dels Premis als Millors Productors Sostenibles. L’empresa mallorquina, productora de fruites i verdures, és una de les seleccionades d’entre més de 200 candidatures pel seu compromís amb el medi ambient. 

Segons la mateixa entitat, aquest reconeixement cerca “fer visibles els agricultors, ramaders i productors amb una activitat compromesa amb el medi ambient, les mesures d’estalvi energètic i l’alimentació saludable”. En aquesta línea, el director general de Terracor, en Guillem Adrover, ha destacat que el premi “és un aval per nosaltres, una garantia davant els consumidors i les empreses, que el que estan comprant és sostenible, respectuós amb la terra i fomenta el consum responsable i local”.

A més de Terracor, altres nou empreses espanyoles dels sectors carnis, avícoles i agroalimentaris, també formen part d’aquest top 10 de sostenibilitat i tenen origen a Toledo, Jaén, València, Guadalajara, Madrid o Almeria.

Un dels avantatges d’aconseguir aquest Premi als Millors Productors Sostenibles és que els productes de temporada de Terracor seran inclosos a una de les receptes que el Celler de Can Roca elabora mensualment pel projecte ‘Gastonomía sostenible’. Aquesta iniciativa promou la cuina saludable i amb ingredients locals i de temporada.

A més, els germans Roca també coneixeran de primera mà els productes seleccionats per les receptes i incorporaran a les empreses productores a un pla de difusió nacional.

Per Terracor, rebre un reconeixement d’aquest tipus es motiu d’orgull per la feina que portem molts d’anys fent. Som pagesos i conscients que hem de cuidar de Mallorca, la sostenibilitat forma part del nostre ADN i cada any fem passes per estar més en sintonia amb l’ecosistema balear. 

Tal com ha recalcat Adrover, “ens anima a seguir demostrant que els productes locals de Terracor són de qualitat”. A més, també reforça el nostre convenciment que el futur només pot ser sostenible i els nostres esforços han d’anar encaminats cada dia a ser més respectuosos amb el medi de la nostra illa, amb la seva terra, el seu aire i la seva aigua, perquè és la que ens ho dóna tot.