CONEIX-NOS

Descobreix qui hi ha darrere el nom de Terracor i d'on venim

Sobre nosaltres

Terracor és una empresa mallorquina amb seu principal a la ciutat de Manacor, dedicada al cultiu de fruites, verdures, hortalisses i herbes aromàtiques. Formada per cinc socis, treballem més de 305 hectàrees a la zona de Manacor, Petra, Felanitx i Porreres. 

A aquests terrenys hi cultivem tota classe de fruites i verdures tradicionals de la nostra illa, com les tomàtigues, pebres de tota classe, síndries, melicotons, albercocs, moniatos, bròquils, cols, etc. 

Tenim un compromís molt ferm per respectar la nostra terra, el nostre cor, per això utilitzem el sistema de producció integrada, que ens permet mantenir una producció dedicada al comerç, però sense perdre de vista el respecte pel medi ambient. Aquesta tècnica productiva està a cavall entre l’ecològica i la tradicional i només permet que els cultius es tractin amb substàncies que no violentin el sòl. 

A més, en aquesta línia, hem reduït la quantitat de plàstics que fem servir al camp, substituint els encoixinats de plàstic per uns fets amb materials biodegradables. Gràcies a això estalviem més de 270 km de plàstics a l’any. 

HECTÀReEs

CultiUs

FINQUES

sociS

Maties Adrover Sitjes

Soci productor i especialista en fruiters, aromàtiques i flors comestibles.

Toni Gili Millán

Soci i enginyer tècnic agrícola, responsable de l'àrea de producció, innovació i verdures.

Guillem Adrover Cabrer

Soci productor d'hortalisses.

Xisco Adrover Cabrer

Soci productor d'hortalisses.

Guillem Adrover Sitjes

Soci coordinador de la producció i comercialització.

Terracor
Terracor Kilometro 0

Les nostres finques