A Terracor, estem encantats d’anunciar que hem rebut una subvenció del Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca destinada al foment de l’ús de la llengua catalana en l’àmbit empresarial. Gràcies a aquest suport, hem pogut rotular els nostres camions amb el nostre eslògan en català, promovent així la presència d’aquesta llengua en el nostre paisatge lingüístic.

Aquesta iniciativa té un doble objectiu, promogut pel Consell de Mallorca:

1. Augmentar la Presència del Català en el Paisatge Lingüístic de les Empreses:

La subvenció ens ha permès incorporar el català de manera destacada en els nostres camions, enfortint la identitat lingüística de la nostra empresa i visibilitzant el nostre compromís amb la cultura i la llengua catalana. En circular per tota Mallorca, els nostres camions ara porten un missatge clar i en català, contribuint a normalitzar-ne l’ús en l’entorn empresarial i en la vida quotidiana de l’illa.

2. Garantir els Drets Lingüístics dels Consumidors:

El Consell de Mallorca busca garantir que els consumidors puguin gaudir d’un entorn comercial i de serveis on el català estigui present de manera natural i predominant. Això inclou el dret a rebre en català documents relacionats amb l’oferta de béns i serveis, així com tota la informació general i publicitària. A més, s’assegura que els documents vinculats a la relació comercial, com pressupostos, factures i contractes, estiguin disponibles en català.

A Terracor, entenem la importància d’aquests drets i ens enorgulleix contribuir a la seva promoció. Creiem fermament que la llengua catalana forma part essencial de la nostra identitat i patrimoni, i que el seu ús quotidià enforteix la nostra comunitat.

Compromís amb la Sostenibilitat i la Cultura Local:

Aquest pas també reflecteix el nostre compromís més ampli amb la sostenibilitat i la cultura local. En rotular els nostres camions en català, no només promovem la llengua, sinó que també reafirmem el nostre suport a les tradicions i valors de Mallorca. Volem que els nostres clients, socis i la comunitat en general vegin en Terracor una empresa que valora i respecta el seu entorn cultural.

Agraïm al Departament de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca per aquesta subvenció i pel seu constant suport a iniciatives que enforteixen l’ús del català. Seguirem treballant per integrar la llengua catalana en tots els aspectes de la nostra empresa, contribuint així a l’enriquiment de la nostra cultura i al desenvolupament sostenible de la nostra regió.

Estigueu atents als nostres camions i compartiu amb nosaltres l’alegria de veure el català en moviment per tota l’illa!